followmylifeonthisblog

Senaste inläggen

Av Therese Andersson - 18 juli 2013 22:22

Hej, Är inte så glad just nu, Alltså detta humöret kan va på topp i tio minuter och sen kan det bli så jävla pissigt. Förlåt för mitt ordspråk men kan inte hejda mig. Det jag är sur över är att jag inte vill att en person ska komma till mitt kalas. Tycker inte så mycket om hen. Blir så less på hen. Jag säger hen för att inte vecka misstankar. Men i alla fall hen kommer komma imorgon, Men det vill ej jag, För att jag tycker det är lite taskig mot mig för jag är sten säker på att jag inte kommer få nått av henne. Och då tycker jag att hen inte ska få nån tårta. Fyfan på hen. BLÄ! Men sen så är jag glad över att Selma kommer imorgon. Och sen i veckan så kanske Selma kommer sova hos oss ett tag. Alltså 2-3 dagar :)) men Godnatt!

Av Therese Andersson - 18 juli 2013 18:03

Hej Allihopa.

Den här dagen har varit ganska bra, Men dagen är inte över än. Min mamma håller på och förberer tårtor tills imorgon och Diana for på bilbingo, Och jag, Jo jag har cyklat ner till affären gång på gång, Räknade alla besök där och kom fram till 7 gånger har jag åkt ner. Ena gången så cyklade jag förbi en tant som hade trillat, Huvva. Hjälp var på plats så tyck inte illa om mig för att jag cyklade vidare. Och nu sista gången jag var ner så tittade jag i glassboxen och såg en nu glass. Hihi, Tror ni att jag köpte den? Haha ja precis det gjorde jag. Det var som mjölk choklad och vanlig i mitten, Typ som magnum. Den var faktiskt rätt okej och inte såhär att man blir jätte mett av den. Som typ daimen är fast den är fruktansvärt god. Och sen var jag ju hos min morbror idag och fikade lite, Blev en smurgåstårte bit, Haha och samma blir det imorgon. Haha. Men som sagt, Imorgon är det min dag och säkert flera andras också. Men nu säger vi att det är min dag, Haha. Men då kommer det ju främmande jag tror att det blir cirka 10 som kommer. Har redan fått 100kr av farmor för jag fick ju gå ner och handla åt hon också. Bra och ha i malmö. Sen så ska vi beställa en annan dator ikväll eller imorgon. Hihi. Va roligt. Men nu ska jag gå och duscha så jag blir fin tills imorgon. Hahaha



 

Av Therese Andersson - 18 juli 2013 13:22

Nu blir det kalas för morbror.

Av Therese Andersson - 18 juli 2013 10:42

Nu är jag tok nöjd med min blogg. Känns som att den är fräch på nått sätt för det är mycket vitt i det hela. Om jag skulle haft typ grön eller nått så skulle min header se lite konstig ut, Men det kanske går och göra nån ändring sen igen om man blir less, Jag har faktiskt använt en app på min iphone för att göra headern, Alltså bilden eller bilderna längst upp, Appen heter fotorus, Och jag rekomendera den stark. För headern blev inte för liten som det brukar bli ibland. Men nu är den ju perfekt. Och sen har jag lagt till i meny- avdelningarna instagram, ask.fm , och selma. Det ger en uppfattning om varför jag har så många bilder på henne, Eller det kommer bli många bilder på henne. Ska faktiskt va hundvakt åt henne idag en stund, För ägarna Marianne & Jörgen ska iväg på kaffe åt en som fyller år. Och samma för mig, Efter mamma har slutat och varit på affärn så ska vi iväg och fira min morbror, Det blir smurgåstårta två dagar i rak nu, Fast imorgon när jag fyller år så finns det även mareng tårta som man får ta om man vill. Jag hoppas att jag får det jag har önskat mig. Jag har faktiskt ingen anning vad Marianne, Jörgen och selma ska ge mig, Dom har inte frågat mig. Haha. Men om nån skulle ha frågat mig så skulle jag sagt pengar. Snart åker man ju till malmö. Men sen så har jag även tagit bort lite meny avdelningar tillexempel besökstatstiken och lite annat. Men nu är jag nöjd med min blogg så nu får jag bara hoppas att ni gillar den, Och nu ska jag börja blogga, Så då säger jag Tjeena blogg världen. 

                                    

 

                                                   

 

 

Av Therese Andersson - 17 juli 2013 21:04

Men hallå i stugan. Mitt namn är Therese Andersson, Är 13 år. Eller nje, Fyller år nu på fredag. Alltså 19/7. Och efter sommarlovet så börjar jag ju 7an. Lite roligt faktisk. 6an till 7an känns inte så stort men sen när det blir 7an till åttan så blir det stort, Det känns konstigt. Men sen 8an till 9an är väl inte så stort häller. Men det är nått speciellt med åkurserna 7 och 8. Men i alla fall, Min fritid består mest åt att vara hundvakt eller vara med kompisar, Eller det jag gör nu, Sitta vid dator. Mitt blogg namn är väl lite konstigt kanske ni tycker men de namnen som jag ville ha var ju upptagna, Så då fick det bli Followmylifeonthisblog alltså "Follow My Life On This Blog" översttning, Följ mitt liv här på bloggen. Och namnet ger ju svar på allt, Följ mig på denna blogg. Haha. Jag har haft en blogg här tidigare. Men den blev så tråkig och för att hålla blogg intresset vid liv så måste man hitta på lite andra roliga och ovanliga saker. Som kanske inte nån annan har på sin blogg. Här i denna blogg så kommer ni få läsa om vad jag har gjort eller ska göra, Ni kommer få se lite hur jag är och så på bloggen. Men jag kommer inte börja blogga fult ut förns min design och header är som den ska, Samma med meny avdelningar och sånt. Allt får ta sin tid, Men själva inläggs grejs skippar jag när jag gör en header. Man kan ju inte ha pecis vad som helst. Men nu ska jag påbörja headern och designen så jag kan komma i sängs nångång och sova. Och sen så fortsätta imorgon. Och om jag hinner klart idag/kväll så skriver jag det i ett inlägg och börja blogga normalt. Normalt med inlägg är kanske 1-3 inlägg per dag. Jag kan inte blogga varenda dag men ska försöka, Och ibland så kanske det blir mer eller mindre med inlägg. Beror på humör och om jag har nått att skriva om. Men tingiliill så länge och ha det nicesuprise.

 

Bjuder på nån bild på mig. Tack och hej.  

 

 

Presentation


Hej & välkommen till min lilla mini blogg. Jag heter Therese Andersson, 13 år och bor i en liten by i Jämtland. Jag bloggar om mitt liv, Vad som händer och sker i mitt liv. Så läs min blogg om ni vill, Jag kan inte tvinga er, Men ni är varmt välkomna till

Fråga mig

0 besvarade frågor

Selma

  Söt Vovven Selma. Mycket bilder kommer nog vara på henne, Det är inte min hund, Men är offta hundvakt åt lill prinssesan.    

Instagram

   Följ mig på instagram, Jag heter aanderssontherese  

                  

Ask.fm

   Fråga mig nått på ask.fm , Jag heter aanderssontherese 

                   

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2013
>>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards